Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Baciu a fost revocat, la cerere, de la conducerea CNAS. Cine îi va prelua atribuțiile

ro

13 Dec, 2023 19:39 867 Marime text
Romică-Andrei Baciu a fost revocat, miercuri, la cerere, din funcţia de membru al Consiliului de administraţie şi preşedinte cu rang de secretar de stat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

În locul său, până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii, premierul l-a desemnat pe vicepreşedintele CNAS, Cristian Georgică Celea, să exercite atribuţiile preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Pe 11 decembrie, Andrei Baciu a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

„Astăzi mă adresez vouă cu sufletul deschis şi cu credinţa nestrămutată în valorile onoarei şi integrităţii. Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, am luat decizia de a-mi înainta demisia de onoare din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Aleg să îmi înaintez demisia de onoare datorită angajamentului meu faţă de principiile etice şi morale în care cred şi pe care le-am susţinut întotdeauna şi nu dintr-o obligaţie legală”, a scris Baciu pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

CNAS a distribuit în teritoriu fondurile necesare plăţii furnizorilor de servicii medicale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii