Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amiralul Marin, decorat in SUA, cu Legiunea de Merit

ro

08 Aug, 2009 02:11 5205 Marime text

cap_3.jpgAmiralul dr. Gheorghe Marin, şeful Statului Major General, a primit, din partea preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Legiunea de Merit în grad de Comandor. Distincţia i-a fost conferită de amiralul Michael Mullen, preşedintele Comitetului Întrunit al Şefilor Statelor Majore al SUA, în cadrul vizitei oficiale întreprinse de amiral în State. Gheorghe Marin a fost decorat „pentru activitatea merituoasă în calitate de şef al Statului Major General", dar şi pentru că, prin tot ce a întreprins, „a permis îmbunătăţirea cooperării, înţelegerii şi relaţiilor dintre forţele armate ale Statelor Unite şi ale României". Înalta distincţie i-a fost acordată şi pentru eforturile sale de a face Armata României mai profesionistă şi interoperabilă", ca şi pentru „capacitatea de conducere remarcabilă şi iniţiativa personală, care reflectă încrederea de care se bucură amiralul Marin, Armata României şi România".

{mos_ri:Gheorghe Marin,Statul Major}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetateanul 17 Aug, 2009 21:15 Domnule AMIRAL DAR DE FELUL IN CARE SUNT TRATATI TOTI MILITARII ,INCLUSIV CEI ANGAJATI, DE CE NU ATI LUAT EXEMPLUL AMERICANILOR si nu va mai dati mare cu realizarile celor din MAPN,ca sunt vai de ei ,tac si fac ,iar tu te lauzi ..ATI AUZIT DE DISCRIMINARE PE CRITERII DE VARSTA SE INTIMPLA LA M.ApN. UNDE MILITARII ANGAJATI(S.G.V.), SUNT DATI AFARA LA IMPLINIREA VARSTEI DE 40 DE ANI !!!!!!
  • chitu 15 Aug, 2009 12:11 Remarcabila activitate a domnului amiral Marin se simte permanent prin efectele pe care le-a indus in armata! Se vede cu ochiul liber asa ca nu mai e nevoie de comentarii! Felicitari pentru darzenia cu care lupta pentru a -si pastra falsa imagine!
  • karadeniz 08 Aug, 2009 01:17 Felicitari domnului amiral pentru decoratia primita. Cat despre capacitatea de conducere remarcabilă şi iniţiativa personală de care vorbesc americanii, daca e asa de bun sa-l ia ei ca au destui generali care fac prostii mai mari ca ai nostri.