Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanță implicată într-un accident mortal în județul Tulcea! Pacientul din autosanitară, decedat (GALERIE FOTO)

ro

17 Oct, 2023 09:46 1653 Marime text
Foto: ISU Delta TulceaLa data de 17 octombrie 2023 în jurul orei 5:30 , polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că,  pe DN22D între localitățile  Măcin si Greci, județ Tulcea  a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că,  un bărbat de 54 ani ar fi condus o ambulanță din cadrul Serviciului privat de Ambulanță Ialomița și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerului din ambulanță și rănirea conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si deține permis de conducere corespunzător.

Trafic blocat pe ambele sensuri , se circula pe un drum forestier alăturat. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier. 

Foto: ISU DeltaPotrivit ISU Delta Tulcea, în această dimineață, în jurul orei 05:30, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru gestionarea unei situații de urgență provocată de un accident rutier, cu un autoturism implicat, produs pe drumul național DN22D, între localitățile Măcin și Greci.
 

„Către locul intervenției, s-au deplasat salvatorii din cadrul Secției de Pompieri, Măcin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.
 
Sosite la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că este vorba despre un accident rutier, cu un autoturism implicat, în care se aflau 3 persoane, dintre care una încarcerată.
 


Echipajul de descarcerare a procedat la extragerea victimei ( un bărbat de 60 de ani) din autoturismul avariat. 
   
Din păcate, echipajele SAJ prezente la locul intervenției, au constatat decesul acesteia.
 
Șoferul autoturismului și un alt pasager, o persoană de sex feminin, au fost preluate de echipajele SAJ, care le-au acordat primul ajutor medical, ulterior persoana de sex feminin fiind transportată la o unitate spitalicească“ - au mai precizta reprezentanții ISu Delta Tulcea.

Citește și: 

Accident rutier pe Valea Portului din Constanța. Patru persoane implicate. Un tânăr, transportat la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii