Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Au intervenit pompierii. Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

09 Feb, 2023 07:40 3860 Marime text
Alarma de incendiu s-a declanșat în npoaptea aceasta la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța în jurul orei  03:00.

Potrivit ISU Dobrogea apelul prin 112 a fost primit la ora 03:32 de la doctorul de garda prin care se semnala faptul că au fost efectuate verificări pe amplasament fară a se identifica motivul declanșării alarmei de incendiu.

„La fata locului intervin 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscara și 1 SMURD B din cadrul Detașamentului "Fripis Marius Daniel" pentru verificări suplimentare. Până la acest moment nu au fost identificate surse de foc“ - au precizta reprezentanții ISU Dobrogea.


În urma recunoașterii efectuate la fața locului, nu au fost identificate probleme.

„Sistemul de detecție și alarmare la incendiu a fost declanșat de un senzor din zona salonului de tratament pacienți situat la etajul 2. La momentul declanșării alarmei, în salon nu se aflau pacienți, sau personal medical. După repornirea sistemului de detecție și alarmare la incendiu, alarma nu s-a mai declanșat. Până la sosirea echipajelor de intervenție, cât și după sosirea acestora, nu au fost persoane evacuate sau autoevacuate“ - au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii