Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă în județul Argeș! Două persoane resuscitate după ce au rămas blocate într-o fosă

ro

23 Aug, 2023 10:48 894 Marime text
Pompieri. Foto: Facebook/IGSU
  • Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au fost alertați astăzi, 23 august 2023, cu privire la două persoane blocate într-o fosă în localitatea Rucăr, satul Săticul de Jos.
 
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au fost alertați astăzi, 23 august 2023, cu privire la două persoane blocate într-o fosă în localitatea Rucăr, satul Săticul de Jos, transmit reprezentanții ISU Argeș.
 
Din primele informații se pare că este vorba de două persoane de sex masculin care au fost găsite inconștiente într-o fosă.
 
Un echipaj de pompierii de la Punctul de Lucru Rucăr a extras cele două persoane și au început manevrele de resuscitare până la sosirea colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș.
 
În aceste momente, la fața locului sunt o autospecială de intervenție la incendii, o autospecială de transport persoane și victime multiple, un echipaj al SAJ cu o ambulanță și un elicopter SMURD, au încheiat reprezentanții ISU Argeș.

UPDATE:

„În urma eforturilor echipajelor medicale, pentru unul dintre bărbați s-a reușit restabilirea activității cardiace și este transportat la spital de către elicopterul SMURD, însă, pentru celălalt bărbat, din păcate, s-a declarat decesul. 

Bărbații cu vârstele cuprinse între 35 și 40 și ceva de ani, la prima evaluare a pompierilor, nu prezentau leziuni vizibile.

Fosa era goală, fiind în construcție. 

Are o adâncime de până în 3 metri și nu avea elemente prăbușite”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.



Citește și:


Patru persoane rănite într-un incendiu violent izbucnit la un depozit de carburant și material lemnos din județul Mureș! Intervin mai multe echipaje de pompieri (GALERIE FOTO+VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii