Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă în Capitală! Un deținut periculos a evadat

ro

09 Apr, 2024 18:14 1096 Marime text
Sursa foto: Administraţia Naţională a PenitenciarelorUn bărbat condamnat la 18 ani pentru omor a fost dat în urmărire după ce a fugit din mijlocul de transport pentru deţinuţi, staţionat pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor marți, în jurul orei 15,00, s-a constatat că deţinutul Meszaros Zsombor, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă siguranţă, aflat în custodia Penitenciarului - Spital Bucureşti-Rahova, a părăsit mijlocul de transport deţinuţi, staţionat în zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr. 24, Sector 2. 

Sursa citată mai transmite că, în vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliţia Locală Sector 2 Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.

„Deţinutul are înălţimea de 1,80 m, statură atletică, ochi albaştri, sprâncene arcuite, faţă ovală, ten deschis, păr şaten, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii mijlocului de transport deţinuţi purta tricou de culoare închisă cu desen alb în zona pieptului şi vestă de culoare închisă, pantaloni de trening închişi la culoare şi adidaşi alb cu roşu şi talpa neagră.

Părăsirea fără autorizare a mijloacelor de transport este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani“ - menţionează Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Citește și: 

Deţinut evadat de la Rahova, prins după două săptămâni. Unde se ascunsese
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii