Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deţinut evadat de la Rahova, prins după două săptămâni. Unde se ascunsese

ro

29 Dec, 2023 21:35 1025 Marime text
Un deţinut de la Rahova, care a evadat în urmă cu două săptămâni, în timp ce se întorcea la penitenciar într-o maşină de la un punct de lucru, a fost prins de poliţişti într-o localitate din judeţul Argeş, unde a fost ascuns de un alt bărbat.

Potrivit Poliţiei Capitalei, pe 11 decembrie, în jurul orei 17,40, deţinutul I.A.G., care executa la Penitenciarul Rahova o condamnare de an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, clasificat în regim deschis, la întoarcerea de la punctul de lucru unde presta activităţi lucrative fără supraveghere, aflându-se în maşina beneficiarului la intersecţia str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (sector 5), în timpul staţionării automobilului la semafor, a deschis portiera şi a fugit.

El a fost dat în urmărire naţională şi internaţională şi a fost prins joi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, într-o localitate din judeţul Argeş.

I.A.G. a fost imobilizat şi condus la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale, în vederea audierii.

În acest caz a fost reţinut şi un bărbat de 40 de ani, cel care l-a găzduit în locuinţa sa pe I.A.G., el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Citește și
 
Crimă, în județul Tulcea, descoperită după înmormântarea victimei! Suspectul principal, condamnat definitiv la Constanța


Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii