Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de control în județulConstanța! Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

23 Jan, 2024 14:41 617 Marime text
La data de 22 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat activități de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe și a creșterii gradului de disciplină rutieră.
 
Potrivit IPJ Constanța, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 600 de lei și a fost reținut un certificat de înmatriculare.
 

 La data de 22 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare au desfășurat activități de prevenire și combatere a criminalității economice în zona liceelor și școlilor generale, din municipiul Constanța.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.000 de lei.
 
La data de 23 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat activități de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise“ - au mai precizat reprezentanbții IPJ Constanța.

Citește și: 

Suspecți de trafic de droguri reținuți la Constanța! Unul dintre aceștia a început activitatea infracțională în prima zi după ce a fost eliberat din închisoare (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii