Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de control în județul Constanța. Polițiștii au aplicat mai multe amenzi

ro

15 Jun, 2023 16:18 1150 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au aplicat mai multe amenzi în urma unor controale desfășurate în județul Constnața. 

Poliția în misiune. Foto: Facebook/DGPMBPotrivit IPJ Constanța, la data de 14 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise împotriva patrimoniului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 800 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 și 2 la O.U.G. 195/2002.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanța.
 
La data de 14 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 2.000 de lei.
 
La data de 14 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării reglementărilor legale privind executarea lucrărilor în zona drumului public.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.000 de lei.
 
Citește și: 

Amenzi la Constanța! Vizați cei care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap în parcările publice (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii