Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de control ale polițiștilor în municipiul Constanța și în județ. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

15 Mar, 2024 15:06 615 Marime text
La data de 14 martie a.c., polițiștii din Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune  pentru combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Potrivit IPJ Constanța, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 18 persoane, au fost verificate 6 vehicule și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționae, în valoare de 3.500 de lei.  
 
La data de 14 martie a.c., polițiștii din Poliției Municipiului Constanța-Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune  pentru combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 18 persoane, au fost verificate 2 vehicule și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.800 de lei. 
 
La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat activități de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 17 persoane, au fost verificate 13 vehicule și au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționae, în valoare de 1.500 de lei. 

Citește și: 

Mai multe amenzi aplicate de polițiști în urma unor acțiuni în județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii