Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe amenzi aplicate de polițiști în urma unor acțiuni în județul Constanța

ro

11 Mar, 2024 13:53 531 Marime text
La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 14 persoane, au fost verificate 14 vehicule și au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționae la OUG 195, în valoare de 3.300 de lei.  
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.500 de lei.
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării trei permise de conducere.
 
De asemenea, la data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.500 de lei.
În plus, a fost retras un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
Totodată, la data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari- Postul de Poliție Lumina au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 12 persoane, au fost verificate 10 vehicule și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționae la Legea 61/1991, în valoare de 800 de lei. 
 
 Citește și: 

În spatele gratiilor după ce ar fi sustras un telefon dintr-un centru comercial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii