Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe DN 59. Un microbuz de transport persoane a lovit un copil care traversa strada

ro

30 Sep, 2023 10:38 1332 Marime text
La data de 30 septembrie 2023, la ora 09:50, pe DN 59, la kilometrul 14, în localitatea Șag din județul Timiș, a avut loc un accident grav. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că un microbuz de transport persoane a lovit un minor în vârstă de 12 ani, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, lângă bicicletă.

Victima a fost imediat preluată de către o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza accidentului, circulația rutieră pe DN 59 se desfășoară acum pe un singur fir, alternativ, sub supravegherea și dirijarea polițiștilor.

Se estimează că traficul va putea fi reluat în aproximativ 45 de minute, după ce echipele de intervenție vor reuși să elibereze zona și să finalizeze investigațiile legate de accident.

Situații precum aceasta subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în zonele în care se află pietoni, pentru a preveni astfel de incidente tragice. Toți participanții la trafic sunt îndemnați să fie vigilenți și să conducă în siguranță pentru a asigura securitatea tuturor celor aflați pe drumurile publice, transmite Poliția. 


Sursa: infotraficromania.ro 


Citește și:

Tragedia de la 2 Mai. Copiii se aflau în afara părții carosabile! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii