Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier pe DN 3 București – Fundulea, în zona localității Brănești. O victimă, încarcerată

ro

12 Oct, 2023 15:01 1292 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autoturism a părăsit carosabilul, lovind un stâlp electric pe DN 3 București – Fundulea, în zona localității Brănești, județul Ilfov,.

În urma impactului conducătorul auto este încarcerat.

Traficul este oprit aproximativ 30 de minute pentru desfășurarea intervenției la locul accidentului. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Ilfov

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 14:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost  sesizat cu privire la faptul că, pe DN5, la km 15 din orașul Pantelimon,  un autoturism a intrat în coliziune cu un pom, aflat pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat că, aspectele sesizate se confirmă.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima la spital, pentru acordarea îngrijiilor de specialitate.

După acordarea îngrijirilor medicale, urmează ca bărbatul să-i fie recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a alcoolului sau substanțelor psihoactive.

Polițiștii orașului Pantelimon efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept si luarea  măsurilor legale care se impun.

Citește și: 

Matei Vlad Pascu, acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, află azi dacă părăsește arestul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii