Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Directorul aeroportului din Sibiu, implicat într-un accident rutier mortal în județul Argeș! Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite (GALERIE FOTO)

ro

10 Jan, 2024 13:10 808 Marime text
Sursa foto: ISU ArgesUn bărbat a murit astăzi într-un grav accident rutier în județul Argeș. 

Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 46 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor,  a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești. 

În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a rămas încarcerat, pentru extragerea acestuia fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate de pompieri. 

„Din păcate, ulterior extragerii, acesta a fost declarat decedat. Din accident, au rezultat alte trei victime, toate din primul autoturism, respectiv, conducătorul auto, de 46 de ani, dar și două pasagere, de 42, respectiv 34 de ani, ambele din Sibiu. Polițiștii au testat cu etilotestul pe șoferul de 46 de ani, rezultând că nu a consumat alcool“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș 


Pe parcursul cercetărilor, traficul a fost blocat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

UPDATE: 

Conform unor surse neoficiale directorul aeroportului din Sibiu, Marius Gîrdea conducea autoturismul care ar fi intrat pe contrasens. 

În urma accidentului atât  directorul aeroportului din Sibiu cât și alte două femei care se aflau în mașina sa au ajuns la spital. 

Citește și: 

Mai multe persoane, printre care și copii, implicate într-un accident rutier în județul Bacău (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii