Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier mortal azi Eveniment șocant pe DJ 546. Implicat un șofer drogat. O femeie a decedat

ro

02 Sep, 2023 12:48 1797 Marime text
foto cu rol ilustrativ
La data de 2 septembrie 2023, în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina.


Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv,
un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Balș, județul Olt și un un autoturism, condus de un tânăr de 27 ani, din localitate.

În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră într-unul din cele două autoturisme, a decedat, iar alte patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, transmite IPJ Olt. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost negativ pentru tânărul de 27 de ani, iar pentru tânărul de 19 ani aparatul a indicat prezența unei substanțe pshihoactive, respectiv T1B THC, a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămate corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.



Citește și:

VIDEO VIRAL. Momentul tamponării în care este implicat un șofer băut pe DN 2A
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii