Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier la ieșirea dintr-o parcare, în Olt! Două șoferițe implicate

ro

12 Sep, 2023 15:44 864 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Accident rutier în județul Olt, azi, 12 septembrie! 

La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 11:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina, informează IPJ Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că o femeie de 43 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o parcare, ar fi pătruns pe Drumul Județean 546, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de către o femeie de 42 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt, intrând în coliziune cu acesta.

După producerea evenimentului, femeia de 43 de ani ar fi mutat autoturismul în parcare.

În urma evenimentului rutier, femeia de 42 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


Citește și:

Amendă în trafic. Șoferiță depistată cu folii neomologate pe geamurile mașinii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii