Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în zona Grădinii Botanice din Galați. Două femei din Tulcea, rănite (FOTO)

ro

31 Oct, 2023 12:30 890 Marime text

La data de 31 octombrie 2023, la ora 07.49, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin intermediul S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Marea Unire, din municipiul Galați, în zona Grădina Botanică, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 26 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Marea Unire, având direcția de deplasare dinspre strada Cloșca spre strada Regiment 11 Siret, când a ajuns în zona Grădina Botanică, ar fi surprins și accidentat două femei, cu vârstele de 48, respectiv 46 de ani, ambele domiciliate în localitatea I.C. Brătianu, din județul Tulcea, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, aflat în acel loc, informează IPJ Galați. 

Încercând să evite accidentarea celor două femei, bărbatul ar fi tras brusc de volanul autovehiculului care a lovit parapetul de protecția aflat pe marginea străzii în direcția sa de deplasare, după care s-a răsturnat pe carosabil.


Victimele au fost preluate și transportate de echipaje de la ambulanță la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.


foto: IPJ Galați 



Citește și:

Accident rutier pe DC 122. Un motociclist a intrat într-un podeț și a fost proiectat într-un gard!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii