Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în localitatea Agighiol, județul Tulcea. Două autoturisme, implicate

ro

04 Sep, 2023 14:45 1070 Marime text
Sursa foto: IPJ TulceaDouă autoturisme au fost implicate astăzi într-un accident rutier în localitatea Agighiol, județul Tulcea. 

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 04.09.2023, în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Agighiol, la intersecția D.J. 222 cu D.J.222C a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani din județul Buzău a condus un autoturism pe D.J. 222C iar la intersecția cu D.J. 222, în localitatea Agighiol,  nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din județul Tulcea astfel intrând în coliziune cu acesta“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Ca urmare a evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea ușoară a unuia dintre conducătorii auto.

„Conducătorii autoturismelor dețineau permise de conducere și nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Citește și: 

Impact cutremurător pe DJ 222C în județul Tulcea. O femeie, rămasă încarcerată în propria mașină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii