Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impact cutremurător pe DJ 222C în județul Tulcea. O femeie, rămasă încarcerată în propria mașină

ro

30 Aug, 2023 13:24 2549 Marime text
Sursă foto: ISU Tulcea
  • Accident rutier pe DJ 222C, între localitățile Tulcea și Agighiol, în care o femeie a rămas încarcerată în mașina pe care o conducea, precizează ISU Tulcea într-un comunicat de presă.
 
Astăzi, în jurul orei 11:45, prin apel la numărul unic de urgentă 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul unui incident, produs pe drumul județean DJ 222C, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Delta“ Tulcea.
 
Este vorba despre un accident produs între localitățile Tulcea și Agighiol, cu un autoturism implicat în care se afla o persoană.
  

„Către locul indicat, s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare.
 
În urma coliziunii rutiere, a rezultat o victimă de sex feminin (șoferul), încarcerată“, transmite sursa.

 
Echipajul de salvatori a procedat la extragerea victimei din autoturismul avariat, aceasta fiind predată echipajului SAJ prezent la fața locului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea.
 
Pompierii militari au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situații, menționează ISU Tulcea.

Citește și:

Caz șocant la Tulcea! Totul s-a întâmplat la Gura Portiţei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii