Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Timiș. Printre victime, și un copil care a ajuns la spital

ro

12 Oct, 2023 18:22 958 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: ISU Tulcea
  • Astăzi, 12 octombrie 2023, la ora 17:24 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe strada Primăverii, în localitatea Chișoda.

Astăzi, 12 octombrie 2023, la ora 17:24 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe strada Primăverii, în localitatea Chișoda, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și trimiși la locul evenimentului 11 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD cu medic.

La locul evenimentului au fost alocate două ambulanțe SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme cu patru persoane participante, dintre care, trei adulți și un minor.

Din nefericire, o persoană de sex feminin a rămas încarcerată. Victima a fost extrasă și predată ambulanței SMURD în stare de inconștiență.

Doi adulți sunt evaluați medical la locului evenimentului, iar minorul este transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Cei doi adulți sunt transportați la spital, prezentând politraumatisme minore, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Incendiu pe terasa exterioară al Spitalului de Neurochirurgie Iași!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii