Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Prahova! Un autocamion încărcat cu balastru și un autoturism, implicate (GALERIE FOTO)

ro

13 Nov, 2023 15:38 855 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU PrahovaPompierii din cadrul IPJ Prahova intevin pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Bucov sat Pleașa.

Potrivit IPJ Prahova, la locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare si o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

„În eveniment au fost implicate un autocamion care transporta balastru și un autoturism.  Traficul este blocat complet, exista scurgeri masive de carburant pe carosabil iar pompierii acționează pentru a preveni producerea unui incendiu“ - au mai precizta reprezentanții ISU Prahova. 


La bordul celor 2 autovehicule se aflau doar șoferii și în acest moment conducătorul auto al autoturismului primește îngrijiri medicale din partea echipajului de specialitate ajuns la fața locului. 

Citește și: 

Un bărbat de 61 de ani, rănit în accidentul de la Techrighiol a murit. Victima, cadru militar în rezervă (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii