Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Ilfov! Două persoane au ajuns la spital

ro

16 Sep, 2023 08:23 923 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 14 septembrie 2023, în jurul orei 22:49, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Teiului, din comuna Dobroești s-a produs un accident rutier între un autovehicul și trei motociclete.

La data de 14 septembrie 2023, în jurul orei 22:49, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Teiului, din comuna Dobroești s-a produs un accident rutier între un autovehicul și trei motociclete, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

La fața locului s-au deplasat, polițiștii rutieri din Pantelimon, pentru efectuarea activităților din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în accident au fost implicate un autoturism și două motociclete.

Din impact, a rezultat rănirea a doi tineri de 18 și 17 ani, care se deplasau cu moto, aceștia fiind transportați la două unități spitalicești, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoanele implicate au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiune a polițiștilor din Cernavodă! Ce au depistat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii