Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Giurgiu. Iată ce spun pompierii

ro

17 Dec, 2023 09:46 1039 Marime text
Sursă foto: ISU Giurgiu
  • ​Un autoturism a fost implicat, în această dimineață, într-un accident rutier produs pe DJ 602, în zona localității Bâcu.
     
Un autoturism a fost implicat, în această dimineață, într-un accident rutier produs pe DJ 602, în zona localității Bâcu, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Punctului de Lucru Domnești cu două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Autoturismul a acroșat conducta de gaze de pe marginea drumului și a fost găsit în afara părții carosabile. În urma impactului, conducta s-a rupt, iar pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor până la sosirea unui echipaj de la furnizorul de gaze. Șoferul a refuzat transportul la spital.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic. 

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Prahova: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri în urma unui incendiu la o gospodărie din comuna Berceni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii