Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prahova Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri în urma unui incendiu la o gospodărie din comuna Berceni

ro

17 Dec, 2023 08:55 835 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o locuinţă din comuna prahoveană Berceni, sat Moara Nouă, un bărbat de 40 de ani, proprietarul gospodăriei cuprinse de flăcări, suferind arsuri pe mâini şi pe faţă.
     
Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o locuinţă din comuna prahoveană Berceni, sat Moara Nouă, un bărbat de 40 de ani, proprietarul gospodăriei cuprinse de flăcări, suferind arsuri pe mâini şi pe faţă, conform Agerpres.

„Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au fost solicitaţi să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o locuinţă din comuna Berceni, sat Moara Nouă. Progresiv, la locul evenimentului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. La sosirea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta la o casă de tip P+1+M, pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, astfel că forţele de intervenţie au fost imediat suplimentate”, informează ISU Prahova.


Pompierii au depus eforturi pentru a împiedica propagarea focului, acesta extinzându-se cu repeziciune şi la un grajd aflat în apropiere. Suprafaţa totală pe care s-a întins incendiul a fost de aproximativ 250 metri pătraţi.

„Din nefericire, acest eveniment a fost soldat cu rănirea unui bărbat, aproximativ 40 de ani, proprietarul gospodăriei afectate, care a suferit arsuri de gradele II şi III pe membrele superioare şi la nivelul feţei, astfel că a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la spital”, precizează sursa citată.


De asemenea, în grajdul afectat de flăcări, au fost găsite mai multe animale moarte - 30 de porci şi 10 păsări.

Incendiul a fost lichidat, fiind stabilit că a pornit de la o afumătoare lăsată nesupravegheată, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Incendiu la un depozit de furaje din județul Vaslui. Intervin pompierii 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii