Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier în județul Cluj. Șoferul a rămas încercerat în autocamion

ro

16 Aug, 2023 16:51 953 Marime text
Pompieri. Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook/IGSU
  • Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut între localitățile Cășeiu și Urișor.
 
UPDATE 

A fost extras șoferul autocamionului și este preluat în aceste momente de către echipajul SAJ pentru transport la spital. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este conștient, necooperant și prezintă mai multe traumatisme.



Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut între localitățile Cășeiu și Urișor, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.
 
La fața locului intervin două autospeciale complexe, un echipaj SMURD și unul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Cluj.
 
Echipajele operative au găsit un autocamion avariat, ieșit în afara părții carosabile cu șoferul încarcerat în cabină, un stâlp pentru susținerea liniilor electrice avariat, iar în apropierea autocamionului s-a aprins vegetația uscată.
 
Flăcările au fost lichidate, iar în aceste momente de intervine pentru descarcerarea și extragerea șoferului din cabina autocamionului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Două incendii la anexele a două gospodării învecinate în județul Sibiu (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii