Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Fetești. Două persoane la spital

ro

12 Jan, 2020 17:45 2211 Marime text
Un accident rutier s-a produs astăzi în municipiul Fetești, județul Ialomița. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, ambele femei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a declarat cu privire la evenimentul rutier:
 
„Azi 12.01.2020, în jurul orei 16:25 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs între două autoturisme în municipiul Fetești.
La locul accidentului s-a deplasat de urgență Stația de Pompieri Feteși, cu  o autospecială de stingere și o autospecială SMURD, încadrate cu șapte pompieri și un echipaj SAJ. În eveniment au fost implicate cinci persoane, au rezultat două victime, ambele de sex feminin, una de aproximativ 48 ani, cu atac de panică căreia i-a fost acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD și cealaltă de aproximativ 20 ani, evaluată de echipajul SAJ. Ambele victime, sunt conștiente și au fost transportate de echipajele medicale de la locul intervenției, la Spitalul Municipal din Fetești. S-a acționat pentru sablarea carosabilului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii