Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav pe DN39 între localitățile Tuzla și Costinești. Un bărbat a murit! Șoferul a fugit de la fața locului

ro

19 Aug, 2023 15:12 2098 Marime text
Foto cu rol ilustrativLa data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 26 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 august a.c., în jurul orei 04.40, acesta ar fi condus un autoturism, pe D.N. 39, între stațiunea Costinești și comuna Tuzla, și ar fi surprins și accidentat un bărbat, de 38 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.
 
Ulterior, ar fi părăsit locul faptei.
 

„În urma accidentului rutier, pietonul a fost grav rănit, fiind transportat la spital, unde, ulterior, a decedat.
 
La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-au identificat pe conducătorul auto.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.
 
Acesta a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 19 august a.c., a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Citește și: 

Cine este șoferul implicat în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii