Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident rutier grav la Ovidiu. Trei persoane au rămas încarcerate (galerie foto + video)

ro

18 Nov, 2016 17:50 10352 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc, în această seară, pe podul din oraşul Ovidiu. Din primele informaţii, trei persoane ar fi rămas încarcerate. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale de urgenţă, o echipă de descarcerare de la ISU Dobrogea, dar şi poliţiştii de la Rutieră.

Potrivit martorilor, circulaţia în zonă este blocată.

UPDATE 2
Un bărbat în vârstă de 63 de ani care a suferit un traumatism cranian şi toraco-abdominal a fost transportat la spital în această seară, în urma accidentului, transmite purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

În accident au fost implicate trei autovehicule: un SUV, un Logan şi un microbuz de pasageri care a scăpat doar cu avarii minore.

UPDATE 1
Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, victimele accidentului au fost scoase dintre fiare până la ajungerea echipajului de descarcerare. La faţa locului se află, preventiv, şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Răniţii au fost preluaţi de echipele de paramedicii SMURD şi de echipajele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

De asemenea, din spusele martorilor, se pare că în accident sunt implicate un Logan MCV şi un microbuz de transport persoane.

Reprezentanţii ISU Dobrogea mai spun că o persoană rănită a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii