Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în judeţul Ialomiţa. Patru victime din două autoturisme. Maşinile sunt complet distruse (galerie foto)

ro

15 Dec, 2019 05:47 4869 Marime text
În această dimineaţă, în jurul orei 05.00,  prin apel 112 salvatorii de la ISU Ialomiţa au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, produs intre  Movilița și Sinești.

Ani Cercel, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa a declarat pentru ZIUA de Constanţa că "s-a intervenit de la Detașamentul de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și o ambulanţă SMURD, încadrate cu 11 subofițeri în ajutorul acestora venind și o ambulanță SAJ".

În urma accidentului au rezultat patru victime adulte, din care una a fost descarcerată, conștiente, toate monitorizate de echipajele de la locul intervenției.

Traficul a fost blocat, temporar, pe unul din sensuri. Maşinile sunt complet distruse.

Dintre cele patru victime monitorizate, una a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spitalul Pantelimon din București, două preluate de un alt SAJ venit în sprijin și transportate la spitalul din Urziceni și cea de a patra victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spitalul din Urziceni.
 
Sursa foto: ISU Ialomita
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii