Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în județul Arad. O tânără a murit după ce un buldoexcavator a căzut de pe trailer

ro

24 Nov, 2023 17:54 1216 Marime text
Sursă foto: ISU Arad
  • Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au fost alertați cu privire la un accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Păuliș. 
     
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au fost alertați cu privire la un accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Păuliș. 

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. 

În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. 

Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Știri Constanța: Accident rutier în Medgidia. Pompierii au intervenit la fața locului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii