Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu trei maşini

ro

02 Dec, 2013 00:00 2577 Marime text
Un bărbat a ajuns în atenţia medicilor după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Oamenii legii spun că vinovat este chiar victima, care nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire.

În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, sâmbătă, Sebastian Bădilă, de 43 ani, din Cernavodă, a condus un autoturism pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis către strada I.G. Duca. Poliţiştii mai spun că, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, şoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o autospecializată izotermă condusă de Emil Muşat, de 41 ani, din Mereni, pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia. În urma accidentului, autospecializata a fost proiectată pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de Laurenţiu Popoiag, de 28 de ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Sebastian Bădilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 02 Dec, 2013 11:10 Ce mai asteapta primaria si politia ca nu optimizeaza circulatia in aceasta intersectie cu trafic deosebit de intens in care este periclitata integritatea pietonilor,locuintelor i locatarilor din zona.Probabil ca nu stiti,pe 25.11.2013,a fos iar un accident cu ciocniri de masini ,dupa acelasi scenariu:neacordare de prioritate de pe Ctin Bratescu pt.Mihai Viteazu,spre piata Grivitei.De ani de zile ne luptam, am propus solutii, intrucit cunoastem bine perimetrul,dar degeaba. Cu toate ca MIhai Vitezu si C Bratescu,sint strazi inguste,RATC,a dirijat hardughiile de autobuze 44,48,51,sa se intoarca pe M.Viteazu si Ctin.Bratescu inloc de intersectia Ferdinand ,care este mai larga si semaforizata. Nu mai vorbim de zgomot si trepidatii. Poate reusiti sa interveniti dvs.la primarie.