Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier Constanța azi UPDATE. Eveniment rutier între Scărișoreanu și Amzacea. Implicate o mașină și o căruță (FOTO+VIDEO)

ro

28 Oct, 2023 08:29 3172 Marime text


UPDATE 

În jur de ora 07.00, un accident rutier s-a produs între Amzacea și Scărișoreanu (auto cu căruță). La fața locului au intervenit resurse Saj C2, Saj B2 și Smurd B.

O victima, căruțaș, a fost găsită cu politrauma majoră, în stop, s-a efectuat protocolul de resuscitare cu succes (pacientul prezintă puls), predat de echipajul Saj C2 pe camera de resuscitare, a transmis medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.



Astăzi, 28 octombrie, a avut loc un accident rutier între localitățile Scărișoreanu și Amzacea, în județul Constanța.

Incidentul a implicat o căruță și un autoturism, rezultând o persoană rănită.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje ale Serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere, care au acordat primul ajutor și au asigurat măsurile de siguranță necesare în zonă.

Ancheta în acest caz este în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident rutier și pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor.


Citește și:

Accident în BuzăuUn șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stâlp. Mai mulți tineri răniți
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii