Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Buzău Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stâlp. Mai mulți tineri răniți

ro

28 Oct, 2023 08:06 1853 Marime text
foto: infotraficromania.ro.Un autoturism a lovit un stâlp în cursul zilei de vineri, 27 Octombrie 2023, pe strada Alexandru Marghiloman din municipiul Buzău.

Pe strada Alexandru Marghiloman din Buzău, traficul rutier s-a desfășurat cu dirijare ca urmare unui accident rutier care s-a produs în zona respectivă. Potrivit primelor informații obținute de la fața locului, un tânăr șofer în vârstă de 18 ani din Buzău, circulând cu autoturismul său pe această stradă în direcția Șoseaua Brăilei, a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un stâlp marginal.

Accidentul a avut consecințe, soldându-se cu rănirea șoferului și a doi pasageri, ambii buzoieni de 17 și 18 ani. Echipajele de ambulanță au intervenit prompt și i-au transportat pe cei răniți la spital pentru îngrijiri medicale urgente.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar în acest sens se va întocmi un dosar penal. Cercetările sunt în curs pentru a elucida toate detaliile legate de acest regretabil eveniment. 


sursa: infotraficromania.ro. 



Citește și:

UPDATE. Accident rutier în județul Harghita. Cinci victime printre care și un copil, rănite
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii