Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe DN 25! Un bărbat și-a pierdut viața (FOTO)

ro

28 Jan, 2024 21:06 1214 Marime text

La data de 28 ianuarie 2024, la ora 19:34, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Bucești, din comuna Ivești, județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier grav, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 69 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către Tecuci, când a ajuns în localitatea Bucești, ar fi surprins și accidentat mortal, un bărbat care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, transmite IPJ Galați. 

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă bărbatul accidentat, a cărui identitate urmează a fi stabilită, nu a răspuns manevrele de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul.

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorul auto rezultatul a fost negativ. 

În prezent traficul este blocat pe ambele sensuri de mers pentru efectuarea cercetării la fața locului, urmând ca în scurt timp să se reia circulația rutieră.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier, a mai punctat sursa citată. 


foto: IPJ Galați 


Citește și:

Accident rutier pe DN 56! Un autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii