Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Accident la ieșire din Hârșova spre Constanța! Mai multe victime, dintre care una încarcerată. Intervine elicopterul SMURD (FOTO)

ro

30 Jun, 2023 20:31 4788 Marime text
 

UPDATE


De la locul intervenției, elicopterul smurd a preluat și transportat la UPU Constanța o victimă, femeie de aproximativ 40 de ani, celelalte persoane fiind evaluate la locul intervenției. Acestea au refuzat transportul la spital. 


Un accident rutier s-a produs în urmă cu scurt timp, pe DN2A la ieșire din Hârșova spre Constanța, informează autoritățile!

Accidentul s-a produs azi, în jurul orei 20.11, iar la fața locului s-au deplasat deja echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Reprezentanții ISU Dobrogea informează că în evenimentul rutier sunt implicate 3 autoturisme și un utilaj agricol agabaritic. 

Accidentul s-a soldat cu cinci victime, din care una încarcerată.


De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Intervine Stația Hârșova cu un ASAS și SMURD B2,  PTS Crucea, echipaje SAJ, Descarcerarea Fripis și Elicopterul SMURD.

Misiunea este în desfășurare.


foto: ISU Dobrogea 

Citește și: Tragedia nopții! Doi tineri au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp și un imobil (FOTO)






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii