Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Poliţia Română. Un poliţist a murit într-un teribil accident de circulaţie. Avea numai 22 de ani

ro

18 Dec, 2019 04:07 7256 Marime text
 
În această noapte, pe drumul național 17, în localitatea Josenii Bârgaului, a avut loc un grav accident în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa Năsăud.

Conform primelor date, tânărul de 22 de ani, din Bistrița, conducea un autoturism pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autobuz care circula din sens opus și care era condus de un bărbat în vârstă  de 66 de ani, din Bistrița Bârgăului.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.

Oficialul Poliţiei Bistriţa Năsăud mai spune că „tânărul care și-a pierdut viața a fost colegul nostru şi ne exprimăm  regretul și transmitem condoleanțe familiei greu-încercată”.

Totodată, Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa Năsăud spune că "în accident au fost implicate un autobuz cu 40 de persoane care nu necesită îngrijiri medicale și un autoturism cu o victimă încarcerată".

Victima a fost extrasă, în stop cardio respirator, şi a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD care a început protocolul  de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, victima (bărbat) a fost declarată decedată la fața locului.
 
Sursa foto: Capturi video Facebook.com/cristian.haraseniuc.1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii