Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident între patru mașini pe DJ720. Mai multe persoane rănite

ro

08 Dec, 2023 21:45 1140 Marime text
Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 8 Decembrie 2023, pe DJ720, în localitatea Florești din județul Prahova.

Potrivit ISU Prahova, un accident rutier grav a avut loc în localitatea Florești, pe DJ720, implicând 4 autoturisme și cei 7 ocupanți ai acestora. La fața locului, echipajele de intervenție au acționat prompt pentru gestionarea situației și acordarea asistenței necesare.

Garda de Intervenție Băicoi a mobilizat pompierii militari cu o autospecială de stingere, echipată cu modul de descarcerare, și un echipaj SMURD. Eforturile acestor echipe specializate au fost esențiale pentru a face față situației complexe și pentru a asigura intervenția rapidă.

Din cei 7 ocupanți implicați în accident, 2 au necesitat îngrijiri medicale la fața locului. Aceștia au fost conștienți și cooperanți, iar echipajul SMURD a acordat asistența medicală necesară. Una dintre victime a fost ulterior transportată la spital pentru investigații suplimentare, asigurându-se astfel că primește îngrijiri adecvate.


Citește și:

A fost activat Planul Roșu de Intervenție pe DN 1AUPDATE. Accident rutier cu victime între două mașini și un microbuz de transport persoane!


Sursa: infotraficromania.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii