Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost activat Planul Roșu de Intervenție pe DN 1A UPDATE. Accident rutier cu victime între două mașini și un microbuz de transport persoane!

ro

08 Dec, 2023 19:13 1620 Marime text
foto cu rol ilustrativ
UPDATE 

În evenimentului rutier au fost implicate 20 de persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, 3 adulți și 1 minor au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.




Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1A, în zona localității Dârza, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme și un microbuz de transport persoane.

În urma impactului au rezultat 5 victime, cu leziuni ușoare dinprimele investigații medicale.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție, avândîn vedere victimele multiple.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 


Oficial de la IGSU

Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul roșu de intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate 8 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ. 

Misiunea este în dinamică.




Citește și:

UPDATE. Accident rutier mortal în Bihor! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii