Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Mureș UPDATE. O mașină a plonjat în albia pârâului Gălăoaia (FOTO)

ro

15 Aug, 2023 14:07 931 Marime text

UPDATE 


Cele trei persoane cu cod galben au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Mureș pentru a fi supuse investigațiilor medicale suplimentare. Decizia de a le transporta la UPU Târgu Mureș a fost luată în vederea asigurării unei evaluări medicale detaliate, care să permită identificarea oricăror posibile leziuni sau complicații care ar putea necesita tratament sau intervenții medicale ulterioare.

Echipajele medicale și personalul din Unitatea de Primiri Urgențe lucrează împreună pentru a asigura că victimele primesc toată atenția și îngrijirea de care au nevoie în urma acestui accident rutier.


În cursul zilei de marți, 15 August 2023, un autoturism a căzut în albia pârâului Gălăoaia din județul Mureș.

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Deda au intervenit în colaborare cu Serviciul de Ambulanță Județean Mureș la un accident rutier înregistrat în localitatea Gălăoaia. Incidentul a avut loc când un autoturism a părăsit partea carosabilă și a plonjat în albia pârâului Gălăoaia.

Echipajele de intervenție s-au mobilizat rapid, aducând cu sine o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, alături de o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Mureș, în momentul impactului, în autoturism se aflau patru persoane, toate reușind să se autoevacueze din vehicul.

Personalul medical prezent la fața locului a efectuat evaluarea medicală a celor patru persoane implicate în accident. În urma acestei evaluări, trei dintre persoane au primit cod galben, indicând stări de sănătate mai puțin grave, în timp ce o persoană a fost clasificată cu cod verde, sugestiv pentru o stare de sănătate stabilă.

Pe lângă asistența medicală acordată victimelor, echipajele de intervenție au acționat și pentru a asigura măsurile specifice prevenirii incendiilor în zona incidentului.

Coordonarea eficientă dintre pompieri și personalul medical a contribuit la gestionarea situației în mod prompt și adecvat, asigurând asistența necesară celor afectați de evenimentul rutier.

sursa: infotraficromania.ro 



Citește și:

Alertă în Cluj!: Baltă de combustibil pe o stradă din Petreștii de Jos! Lichidul, scurs dintr-o motocicletă distrusă într-un accident
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii