Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în județul Neamț! Doi tineri de 13 și 19 ani, răniți. Cum s-a produs evenimentul rutier

ro

28 Jul, 2023 08:19 875 Marime text
  • Accident rutier în cursul zilei de joi, 27 Iulie 2023, pe DN 2, în zona localității Săbăoani din județul Neamț.  

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 27 Iulie 2023, pe DN 2, în zona localității Săbăoani din județul Neamț.

În jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au intervenit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2, în localitatea Săbăoani.

Potrivit informațiilor primite, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Secuieni, se afla la volanul unei autoutilitare și circula pe sectorul de drum menționat. În apropierea intersecției cu sectorul de drum DN2-E85, autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din județul Bacău, care se deplasa din direcția Bacău spre municipiul Roman.
 
Impactul a avut consecințe nefericite, soldându-se cu rănirea tânărului de 19 ani și a altor doi pasageri din același autoturism, cu vârste de 13 și, respectiv, 67 de ani.

Echipajele de intervenție s-au deplasat rapid la locul evenimentului pentru acordarea primelor îngrijiri medicale răniților, după care aceștia au fost transportați la spital pentru investigații și tratament adecvat.

În vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Scopul lor este de a identifica eventualele greșeli sau neglijențe care ar fi condus la producerea acestui eveniment tragic.

Este important ca toți participanții la trafic să manifeste prudență și responsabilitate în timpul condusului, să respecte regulile de circulație și să păstreze o distanță corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic. În cazul unor accidente rutiere, este crucial să se acorde sprijinul necesar victimelor și să se apeleze de urgență serviciile de asistență medicală și poliție la numărul unic de apel 112.

sursa: infotraficromania.ro. 


Citește și:

 UPDATE.Accident rutier la ieșire din Lumina spre Năvodari. Intervine elicopterul SMURD! (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii