Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în judeţul Ialomița. Cine sunt cei 10 morţi şi unde se duceau

ro

05 Oct, 2019 10:27 3331 Marime text
Sâmbătă dimineaţa, un grav accident rutier a avut loc între un microbuz şi un tir pe DN 2A, la intrare în comuna Sfântu Gheorghe, între comunele Balaciu și Sfântu Gheorghe, din judeţul Ialomiţa. În urma accidentului, zece personae au murit, iar alte şapte au fost rănite.


Cine sunt cei zece morţi şi unde se duceau   

La locul tragediei, numeroase echipaje ISU și de ambulanță s-au deplasat . Zece persoane au murit.  Nouă victime sunt din microbuz, iar cea de-a zecea este șoferul TIR-ului.

Salvatorii spun că la locul accidentului au găsit nouă persoane decedate. Ulterior, un rănit în stare foarte gravă a murit în drum spre spital. Urma să fie transportat la București, dar, din cauza stării foarte critice, medicii au oprit ambulanța la spitalul Urziceni. Rănitul a decedat însă, în ciuda eforturilor doctorilor.

Microbuzul a plecat în cursul dimineții din localitatea Munteni-Buzău, din județul Ialomița. Mașina avea ca destinație Bucureșți.

Pasagerii urmau să ajungă la muncă. Aceştia erau navetiști care lucrau la un supermarket din Capitală. Accidentul s-a produs la scurt timp după ce microbuzul a plecat la drum., precizează Observator Tv.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: /stiri/eveniment/accident-rutier-grav-s-a-activat-planul-rosu-pe-drumul-spre-constanta-cel-putin-10-victime-implicate-un-tir-si-un-microbuz-701913.html
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii