Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident grav la Cluj. Intervine elicopterul SMURD și descarcerarea! Printre victime, și copii (FOTO)

ro

21 Jan, 2024 09:45 834 Marime text
 Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Brăișoru, comuna Sâncraiu.

La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, și un echipaj SAJ.

În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate în fiecare dintre acestea, transmite ISU Cluj. 

Pompierii acționează în aceste momente pentru descarcerarea și extragerea persoanelor blocate în autovehicule, respectiv doi adulți.

Alți patru minori sunt consultați la fața locului de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări aceștia sunt în stare stabilă.

Intervenția este în desfășurare revenim cu detalii pe parcursul acesteia, a mai punctat sursa citată. 


Totodată la locul accidentului a fost alocat și elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou.

UPDATE 

Pompierii au descarcerat și extras din autoturismul și microbuzul avariat doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă. 

O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toți erau în stare stabilă.


foto: ISU Cluj 


Citește și:

Accident rutier cu victimă între doi bătrâni!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii