Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav în Timiș. O persoană a murit și alte nouă, rănite (galerie foto)

ro

25 Dec, 2019 13:58 2229 Marime text
Un tragic accident rutier s-a produs în județul Timiș. între localitățile Remetea Mare și Bucovăț, în urmă cu puțin timp.

În urma impactului frontal dintre două mașini, nouă persoane au fost rănite, iar alta a fost declarată decedată de către medicii sosiți la fața locului.

A fost solicitat și elicopterul SMURD, iar printre răniți sunt patru copii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, în accidentul petrecut între localitățile Remetea Mare și Bucovăț, au fost implicate 10 persoane, iar una dintre ele a fost găsită decedată:

„În accident au fost implicate zece persoane dintre care șase adulți și patru copii. Doi adulți au rămas încarcerați, din nefericire, o victimă a fost declarată decedată de către medicul sosit la fața locului, iar cea de-a doua victimă descarcerată este preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte opt persoane sunt evaluate de către echipajele medicale la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

Mai multe autospeciale din cadrul ISU Timiș și de la Serviciul de Ambulanță Timiș intervin la locul accidentului.

La fața locului au intervenit, în total, elicopterul SMURD, o autospecială transport persoane și victime multiple, un echipaj SMURD B, patru ambulanțe SAJ și două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare.

Sursă foto: ISU Timiș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii