Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu scandal (video)

ro

30 Nov, 2010 00:00 2261 Marime text
accident_valu.jpgCirc în toată regula in localitatea Valu lui Traian. Un accident rutier,in urma caruia patru persoane au ajuns la spital, a pus pe jar mai mulţi romi din comună, dar şi pe poliţişti. Totul după ce şoferul considerat vinovat de producerea evenimentului rutier a fost la un pas să fie linşat chiar în maşina poliţiei.

Patru persoane au ajuns la spital, după ce două maşini s-au ciocnit violent în localitatea constănţeană Valu lui Traian. Martorii spun că într-una dintre maşini s-ar fi aflat şi un copil de numai 3 ani.Acest lucru a stârnit furia rudelor, care au fost la un pas să-l linşeze pe şoferul care ar fi provocat accidentul, chiar în autospeciala poliţiei.
Cum circulaţia în zonă a fost îngreunată mai bine de jumătate de oră, trotuarele s-au umplut până la refuz de curioşi, iar fiecare are varianta sa despre ce s-a întâmplat. Cei care vor stabili însă, cu exactitate cum s-a produs accidentul sunt poliţiştii de la Rutieră.Aproximativ 40 de romi s-au strâns în curtea Spitalului Judeţean Constanţa şi ameninţau că va izbucni un adevărat scandal dacă cel vinovat nu va fi pedepsit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii