Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu 16 autoturisme și 1 microbuz, pe DN1. Implicat un șofer băut

ro

16 Oct, 2023 08:20 882 Marime text
La data de 15 octombrie, în jurul orei 22:35, un accident rutier de proporții s-a produs pe DN1, în zona localității Balotești, pe sensul de mers spre județul Prahova. Evenimentul a implicat un autotren înmatriculat în Turcia, care a lovit parapetul din beton, provocând scurgerea carburantului pe carosabil.

În urma scurgerii de motorină, un microbuz și alte 15 autoturisme care circulau în aceeași direcție de mers au derapat în zonă și au intrat în coliziune. La fața locului s-au deplasat rapid polițiștii rutieri din Balotești și ai Serviciului Rutier Ilfov, precum și polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale și jandarmi din Ilfov.

Din primele informații, 6 persoane au fost rănite în accident și au fost transportate la unități spitalicești din București pentru a primi îngrijiri de specialitate. Echipajele medicale au acordat îngrijiri de urgență la fața locului și au gestionat situația cu profesionalism.

Conducătorul autotrenului, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu toate acestea, testul privind prezența substanțelor psihoactive în organism a dat rezultat negativ.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost informată pentru a interveni și a coordona operațiunile de curățare a carosabilului și remedierea situației de la fața locului.

sursa: infotraficromania.ro 


Citește și:

Accident rutier în apropierea unei benzinării! Au intervenit pompierii (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii