Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ameninţat că se sinucide Mitică Chiriţă, declarat dispărut

ro

23 Oct, 2015 00:00 1985 Marime text
Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Mitică Chiriţă, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Valu lui Traian, judeţul Constanţa.
 
Bărbatul a plecat, marţi, la ora 7.30, în mod voluntar de acasă şi până în prezent nu a revenit. În aceeaşi zi, bărbatul a fost văzut într-un microbuz ce se deplasa către Murfatlar şi ulterior în zona Ocolului Silvic din oraş, unde în prezent se efectuează căutări specifice de către oamenii legii.
 
Mitică Chiriţă are o înălţime de 1,75 m şi constituţie atletică. La data plecării, purta pantaloni albaştri cu o dungă verticală roşie, bluză neagră cu două dungi albe pe mâneci şi pantofi sport negri.
 
Conform unor surse, Mitică Chiriță şi-a avertizat membrii familiei că se sinucide şi apoi a plecat de acasă. De atunci, nu a mai fost văzut. Datorită câinilor de urmă, anchetatorii au ajuns pe malul canalului. Astfel, oamenii legii suspectează o sinucidere, o ipoteză fiind cea potrivit căreia Mitică Chiriță s-ar fi aruncat în apă după ce ar fi pierdut o sumă mare la jocurile de noroc. Bărbatul lucra în domeniul construcţiilor, ca zilier, și se pare că era jucător înrăit de „păcănele“.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale sau Dispeceratul IPJ Constanţa, la telefon 0241.611.364, interior 20005.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii