Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:32 11 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 copii de la „Micul Rotterdam” şi din complexul „Orizont“ vor beneficia de o tabără în localitatea Dorna Arini (galerie foto)

ro

16 Aug, 2018 12:38 662 Marime text
Departamentul Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Constanța și-au unit forțele pentru a aduce zâmbetul pe chipurile a 12 copii din Centrul de plasament „Micul Rotterdam” și din Complexul de Servicii Comunitare „Orizont”. Aceștia vor beneficia de o tabără în localitatea Dorna Arini (jud. Suceava), la Pensiunea „Teea”, în perioada 17-22 august. Plecarea va avea loc vineri dimineață, din fața Centrului de plasament „Micul Rotterdam” din Constanța.
 
Din program vor face parte: vizitarea manusoleului de la Mărășești, Casa memorială Ion Creangă din Humulești, drumeții pe Transrarău, plimbare cu mocănița de la Moldovița, vizitarea mănăstirilor Putna, Moldovița și Sucevița, plimbare în parcul cu veverițe din orașul Vatra Dornei și program recreativ în Parc aventura Titi's. În acțiune sunt implicate și parohiile: „Sf. Haralambie” și „Sf. Mina” din Constanța, „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din Topraisar, precum și compania Luk Oil. Tabăra este coordonată de către Adina Nicoleta Sofron, referent în cadrul Departamentului Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii