Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Unde este așteptat Arhiepiscopul Tomisului în perioada următoare

ro

14 Sep, 2023 14:38 1163 Marime text

Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 15-19 septembrie 2023 a fost făcut public de reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Vineri, 15 septembrie, de la ora 7.45, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” ” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava.

Sâmbătă, 16 septembrie,
- de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie și Sfânta Taină a Botezului la mănăstirea Florești, din apropierea Clujului;
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 17 septembrie, Biserica Ortodoxă Română îl cinstește pe Sfântul Dionisie Erhan, episcopul Cetății Albe-Ismail, și pe Sfânta Muceniță Sofia (Înțelepciunea) și fiicele ei: Pistis (Credința), Elpis (Nădejdea) și Agapis (Dragostea)
- de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica cu hramurile „Adormirea Maicii Domnului, Sf. Ap. Andrei, Sf. Mc. Sofia și Sf. Proroc Ilie” din Mamaia;
- de la ora 23.00, va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sfântul Dionisie Erhan și Sfântul Apostol și Evanghelist Matei”. Mănăstirea este situată pe DN22C, la ieșirea din Mircea Vodă Gară (fostul Agromec).

Marți, 19 septembrie, de la ora 6.40, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.


Citește și:

Știri Constanța aziIncendiu în Peninsula Constanța, în spatele Arhiepiscopiei Tomisului (FOTO-VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii