Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verzii cred că România curată începe când terminăm cu uscăturile din politică

ro

06 May, 2014 15:25 2558 Marime text
Partidul Verde, singura formaţiune din România membră a Verzilor Europeni (European Greens), a patra forţă din Parlamentul European, acuză partidele mari din spectrul politic român de „reciclarea” aceloraşi personaje cu probleme de incompatibilitate, traseism, integritate, fraudă, nepotism, sexism, rasism sau de colaborare cu fosta poliţie politică. Campania electorală pentru alegerile europarlamentare promovează în prim-plan politicieni cu un trecut tumultuos şi deloc în cordanţă cu rigorile legii.
 
„Alianţa pentru o România Curată” a publicat un material în care a demascat candidaţii de pe listele partidelor mari care nu împărtăşesc valorile europene deşi aspiră la un fotoliu în Parlamentul de la Bruxelles. Astfel, regăsim aici pe Ecaterina Andronescu (PSD), Dan Nica (PSD), Corneliu Vadim Tudor (PRM), Mihai Răzvan Ungureanu (FC), Teodor Baconschi (PMP), Cristian Preda (PMP), Dan Diaconescu (PPDD), Mihail Neamţu (NR) sau Aurelian Pavelescu (PNŢCD).
 
Salutăm demersul organizaţiei „Alianţa pentru o Românie Curată” pe care îl util şi necesar pentru ca societatea românească să poată da semne de însănătoşire. Este nevoie ca societatea civilă să strângă rândurile şi să semnalizeze fiecare derapaj pe care actorii politici îl făptuiesc.
 
Partidul Verde promovează pe listele sale candidaţi verticali şi fără istoric politic. Florin Brabete, candidatul aflat pe poziţia 1 pe listele Verzilor, este expert în management de mediu, este căsătorit şi are doi copii şi a fost un membru activ al societăţii civile până s-a afiliat politic la Verzii din România. Lista candidaţilor Partidului Verde va putea fi găsită pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare la poziţia zece, iar sigla formaţiunii este floarea-soarelui.


Biroul de Presă
Partidul Verde
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii