Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL a început cu Geoană şi vrea să termine cu Băsescu

ro

17 Nov, 2011 01:00 1712 Marime text
lavinia_bun.jpgPenibili şi lipsiţi de profesionalism... Politic. Băieţii ăştia de la PSD dau din ce în ce mai mult semnale că nu ştiu ce e aia politică. Pe de o parte îi înţeleg, că până la urmă politică este şi ştiinţă, şi meserie în sine. Full time, 24/7. Din ce se vede la televizor, pesediştii, useliştii, nu au înţeles decât partea pecuniara: ei ştiu că dacă fac politică trebuie să fie plătiţi şi eventual aplaudaţi de cohorta de guşaţi. Mă surprinde că însuşi Ponta a ajuns să facă politică după ureche, din ce vede şi el pe la Antonescu.

Cu siguranţă, Ponta n-a auzit de terminologia „to do list", expresia neputinţei şi fanfaronadei gratuite fiind, dacă vreţi, şedinţa de duminica trecută, în care social-democraţii s-au certat ca la uşa cortului la excluderea lui Geoană, au fost răpuşi de propriul plan de debarcare a aceluiaşi personaj din fruntea Senatului şi în final au mutat războiul pe presă în speranţa că cineva îi va fi crezut vreo clipă. Vorba aceea: ce este fidelitatea? ...o mâncărime la care nu poţi să te scarpini.

Poate dacă ar angaja nişte profesionişti, şi le-ar asculta şi sfaturile, şi le-ar şi pune în practică, ar mai putea să aibă faţă de prime-time news! Din nefericire pentru ei şi întru bucuria adversarilor politici, mapeţii de la USL sunt total pe lângă! Comunicare de clasa a doua! Şi dacă Geoană nu va fi revocat de la Senat, oare cu ce invenţie va mai apărea în presă Micul Mao care în momentul acesta probabil că trăieşte senzaţia, falsă, fie vorba între noi, că i-a mai crescut o pereche...

După ce l-au „terminat" pe al doilea om în stat, USL dă semne că este vor să-l facă şi pe preşedinte. Ce să-i faci dacă orgoliul întunecă judecată acolo unde mai există?!

Invenţia cu suspendarea preşedintelui este, cred, doar o altă gargară, pentru a se putea trage cât de cât cortina peste scandalul din PSD.

Uniunea Social Liberală va discuta luni despre posibilitatea declanşării procedurii de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, după ce şeful statului a afirmat miercuri că, „indiferent care este rezultatul la CCR" asupra ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind îngheţarea salariilor şi pensiilor pentru anul 2012, „bani nu există, dacă ar exista, s-ar plăti". Dacă asta e declaraţia preşedintelui, e clar, nu mai există niciun cap întreg în USL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii